Skip to the content

Tilbageblik på sæson 2020

Da jeg tog afsted mod Spanien d. 20. februar, havde jeg en klar målsætning der hed: At forbedre min Challenge Tour kategori fra 17 til 13.

Da jeg tre uger senere vendte snuden hjem med en delt syvende plads som det bedste resultat, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forstillet mig, hvordan resten af sæson kom til at se ud.

Corona pandemien aflyste den turneringsplan, der var klar til at blive rullet ud fra slutningen af april. Da der ikke var nogle turneringer at spille, nød jeg til gengæld at komme ud at spille med sponsorerne i Netværket Launer Bæk, give lidt tips og tricks og have sjove dueller på banerne samt lære jer endnu bedre at kende. Det gav mig energi og optimisme.

Da sæsonen blev genoptaget i starten af juli, kom jeg til at spille 13 tællende turneringer til Road to Europe. Med syv top-15-placeringer var der egentlig rigtig mange gode turneringer og runder under par, men jeg formåede ikke helt at trykke speederen mere i bund, end to top-5-placeringer. Det var mange gange marginaler og få slag der skilte toppen ad, så der var også rigtig mange positive ting ved at være lige i periferien af top5.

Jeg kan ud fra min statistik se, at jeg har forbedret nogle fokuspunkter såsom greens in regulation og birdie %. Udover af opfylde de statistiske parametre, handler det også om, at vise mod på de sidste 9 huller på finalerunden, så det er første pladsen jeg spiller med om. Det er jeg kommet et skridt videre med, men der er stadig mulighed for endnu mere kynisme.

Et godt minde jeg kan hive frem for mig selv, er min sejr i 2018 på Odense Eventyr.

Jeg ender som nr. 15 på Road to Europe ranglisten.

For mine 50 turneringsrunder har jeg en gns. score på 70,42 slag, hvilket er -1,06 under par.

Et af årets højdepunkter fandt sted i HimmerLand, hvor der blev afholdt et uofficielt DM for de 36 bedste proer i danmark, inklusiv damer. Med solidt spil i de tre runder resulterede det i en delt 12’er i det stærke felt.

Lige nu bruger jeg tid sammen med min teknisk, fysisk og mental træner, hvor vi evaluerer sæsonen og ligger en plan for de næste fire mdr. her i off season. Der ligger mange timer foran mig både på og udenfor banen. Jeg er allerede gået i gang med de mere nørdede ting og nyder at være i processen og følge udviklingen step by step.

Lige nu er den første Winter Series lagt til d. 2-10/3.

Jeg har en plan om at komme forbi dig med en lille ’tak for supporten i år’ gave her i november mdr. og respekterer selvfølgelig de corona restriktioner der er. Du hører fra mig!

Peter