Skip to the content

Hjemvendt fra Catalunya

Efter en helt kanon mdr. i det spanske er jeg nu på dansk grund igen, hvilket nu også er helt okay – min egen seng er bare lidt bedre 

Jeg nåede at få spillet 17 fulde runder på de to baner. Min gennemsnits score lyder på 71(-1), 61% fairway hits og 72% green in regulations. Det er egentlig nogle tal jeg er ret glad for, samtidig med min par 5 huls score lå på 4,43 hvilket betyder jeg også fik skudt seks af de helt store fugle.

Perioden fra nu til jeg rejser tilbage mod Catalunya, hvor sæsonstarten lyder d. 14/4, går på intens træning på de områder/specifikke ting i spillet, jeg har set over den sidste mdr., mangler endnu mere fin justering. Mit lange spil var godt i starten af turen, men faldt mod slutningen tilbage til nogle gamle tendenser. Min putting og shortgame vil jeg holde så godt ved lige herhjemme, med forskellige tests. Udover det vil jeg også få spillet nogle runder på forskellige baner. D. 27-30/3 drager jeg til Lübker med Odense Eventyrs elite, hvor den står på træningslejr.

DGU afholder en lille fire dages træningslejr på Catalunya inden Ecco Tourens start, så jeg sidder og kigger på flybilletter med afrejse d. 7/4

Launer Bæk match d. 7/6 på Odense Eventyr

Sæt kryds i kalenderen mandag d. 7/6, hvor du er inviteret til Launer Bæk match på Odense Eventyr. Programmet starter med løbende start fra kl. ca. 13. Tee tiderne vil blive sendt ud når vi nærmer os dagen. Jeg vil spille med i de forskellige hold hen ad runden og der vil være tættest hullet, længste drive og masser præmiere at konkurrere om.

Vi slutter af med en dejlig middag i restauranten, hvor jeg vil komme med en status på mit golfspil og afslutningsvis skal vi have fundet vinderen af Launer Bæk match 2021.

Turen går til Lübker 28-29/8

For sølv – guld og hovedsponsor går turen til Lübker Golf Resort lørdag d. 28-29/8. Her mødes vi kl. 11.00, hvor der vil blive udleveret en sandwich til første runde med tee off ca. 12.30. Efter runden bliver vi indlogeret i lejlighederne på banen, hvor der lige er tid til at nyde en forfriskning og snakke om alle de gode slag, inden vi går i restauranten til aftens middag. Søndag d. 29/8 starter med morgenmad i restauranten inden vi slår ud på finalerunden. Kl. ca. 13.00 forventes præmie overrækkelse.

En putteøvelse der helt sikkert ville kunne hæve dit skill niveau

Jeg har sendt dig en mail via WeTransfer, hvor du kan downloade en putte øvelse jeg bruger, for at få hastighed og break på puttet til at passe.

Jeg gennemgår øvelsen i videoen, hvor sværhedsgraden også kan justeres. Håber den kan hjælpe dig med at hole flere puts den kommende sæson.